Ékszeres Dobozka

Ékszeres dobozka.

Ani barátnőm mondta, mennyire divat most a Kalocsai hímzés, csináljak valamit… Nekiálltam és ez lett belőle :-)

Egy kis ékszeres dobozka. A „nyers” dobozt kreatív boltokban be lehet szerezni hozzá. Vettem kettőt és nekiálltam nézegetni, hogy mit is lehetne belőle kihozni. Azt már tudtam, hogy a tetejére hímzés fog készülni és ki is tömöm egy kissé, hogy akár tűpárna is lehessen. Aztán találtam a szekrényben kalocsai mintás szalvétát és összeállt a kép. A nyers dobozról lecsavaroztam az összes kis alkatrészt, hogy egységes legyen majd az összhatás. Dekupázs technikával elkészült a dobozka, visszakerültek rá az alkatrészek, tetejére ebben az esetben a paprikás keresztszemes hímzés. Belsejét kibéleltem filc anyaggal. Nagyjából ennyi, elég sok a meló vele, de az eredmény azt hiszem egészen jó lett. Azóta készült másik doboz is.

egybe doboz

Elkészítem bármilyen mintával megrendelésre. Az ára ebben a méretben (9cmX5,5cm): 900 forint. Több (minimum 5db) egyszeri megrendelése esetén olcsóbban is meg tudom oldani.

Más méretben megegyezés kérdése. Egy doboz körülbelül 2-3 nap alatt van készen a mintától függően. Lehet egyszerűen csak színes is a doboz (így 1-2nap), szóval bármilyen, amit szerténk.

 A képen még nem tökéletes, finomítások után sajnos nem csináltam róla képet, mert elkelt rögtön

This entry was posted in Keresztszem, kreatívkodás and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé)

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>