Ovis keresztszemes jelek

Az ötlet onnan jött, hogy az oviba szoktam keresztszemes dolgokat készíteni. Az ovónénik megkértek, hogy a ballagók jelét hímezzem ki. Jónéhány elkészült azokon felül is, amiket kértek.

Az alapja 10 X 10 -es fehér aida. Igyekeztem egyforma nagyságúra hímezni a képeket, ez nem minden esetben sikerült, de ez van, nálam már csak így működik :-) Fel lehet varrni őket tarisznyára, lehet belőlük emléklapot készíteni, tényleg csak a fantázián múlik.

ovisjelek

Egy ilyen kis kép ára 150 ft. Bármilyen jelet el tudok készíteni. Az alapszín a fehér, van színes aidám is, ebből egy kép ára 200 ft. 20 db feletti rendelés esetén egy kép 100 ft. Színesben 150 ft. 1 kép 1 nap alatt van készen, 20 kép 1 hét.

This entry was posted in Keresztszem, Kézimunka, kreatívkodás and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Ovis keresztszemes jelek

 1. andrasne.fazekas@gmail.com says:

  Kedves Varga Henrietta!
  Csodálatosak a munkái. Én óvónő vagyok, 1 hónappal a nyugdíj előtt állok, de egész életem során törekedtem arra, hogy szép ajándékkal búcsúztassuk gyermekeinket.Én is tudok hímezni, csak az időm kevés.
  Amennyiben érdekli, szívesen megmutatom milyen kis hímzett virágokat készítettem legutóbb ajándékba. volt amikor kis horgolt terítővel leptük meg gyermekeinket, amit a tanulás során íróasztalukra tehettek.Most azonban a kevés idő miatt nincs erre módom, ugyanis a tarisznyák hímzésével vagyok elfoglalva.
  Szeretnék 10 db. óvodás jelet hímeztetni 7 X 9 cm-es nagyságban.
  A következő jelekkel: Alma, körte,szőlő,cseresznye,repülőgép, zászló. hóvirág,gyertya, babaruha, pöttyös kendő
  Nagyon kérem árajánlatát, válaszát,
  Tisztelettel Fazekas Andrásné Margit

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé)

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>